AppsetAppset

Jouw B&B overal vindbaar

Geen omkijken naar, alle boekingen op 1 plek!

Bnb demo

Ervaar de Toekomst van Online Boekingen.
Start vandaag nog met Appset.

Ontdek onze demo-site en ervaar de kracht van de AppSet-reserveringsmodule. Ontdek hoe gemakkelijk het is om boekingen te beheren en gasten te verwelkomen met deze naadloze integratie. Klaar om jouw website naar een hoger niveau te tillen?

Ontdek de Voordelen die Jouw Gastervaring Verbeteren

Optimaliseer Jouw B&B met Onze Reserveringsmodule

Stroomlijn het boekingsproces, bespaar tijd met geautomatiseerd beheer, bied gepersonaliseerde gastervaringen en pas flexibel aan om jouw B&B naar nieuwe hoogten te tillen. Ontdek vandaag nog hoe onze reserveringsmodule jou kan helpen groeien.

Eenvoudig Boeken
Met onze intuïtieve interface kunnen gasten moeiteloos hun verblijf plannen en reserveren, waardoor jij meer boekingen binnenhaalt zonder gedoe.
Geautomatiseerd Beheer
Bespaar tijd en verhoog de efficiëntie met geautomatiseerde boekingsbevestigingen, betalingsverwerking en kalenderbeheer, zodat jij je kunt concentreren op het verwelkomen van gasten.
Gepersonaliseerde Gastervaring
Leer jouw gasten beter kennen met gedetailleerde profielen en voorkeuren, zodat je een op maat gemaakte ervaring kunt bieden die indruk maakt en terugkerende bezoekers aantrekt.
Flexibele Aanpassingen
Pas jouw reserveringsinstellingen aan jouw unieke behoeften aan met flexibele opties voor prijsstelling, minimale verblijfsduur en seizoensgebonden aanbiedingen, waardoor je de controle behoudt over jouw bedrijfsgroei.

Ontdek Onze Betaalbare Tarieven

Bekijk onze overzichtelijke prijskaart en ontdek betaalbare tarieven die passen bij jouw behoeften. Met duidelijke prijzen en geen verborgen kosten, biedt AppSet transparantie voor een moeiteloze ervaring.

B&B Reserveringen

Boekingen op jouw website, sneller en makkelijker dan ooit.

Eenmalig € 249,00

€ 24,95per maand

Geen verborgen kosten!